KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

Öğrenci Bilgi Sistemi Chrome Eklentisi

Öğrenci Bilgi Sistemine Not Girişleri için kullanabilecek KOUBS Not Giriş Eklentisi aşağıdaki linkten Google Chrome Web Tarayıcılarına yüklenebilir.

KOUBS Not Giriş Eklentisini Yüklemek İçin Tıklayınız

Uzaktan Eğitim Programına kayıt için gerekli belgeler nelerdir?

• Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)
  • Nüfus cüzdanının onaylı örneği
  • İkametgâhı ile ilgili beyanı
  • 1985 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi (1986-1987-1988 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.)
  • 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, başı açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
  • Bakanlar Kurulunca belirlenerek Resmi Gazetede yayınlanacak Öğrenci Katkı Payının yatırıldığını gösterir makbuz. (Öğrenciler, katkı paylarını, Üniversitemiz kampüsünde de şubesi bulunan İş Bankası'nın Türkiye genelindeki herhangi bir şubesinden yatırabilirler.)

30 TL öğrenci kayıt ücreti

UE Sistemine Giriş